מתכון פוייקה בקר ביין

שיתוף ב facebook
שיתוף ב telegram
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

פויקה בקר ביין וירקות

מצרכים:
4 ק"ג בשר בקר- מס' 5 בקוביות גסות
שמן קנולה
3 פלפל אדום
3 בצלים גדולים
1 שק תפו"א מיני
5 בטטות
3 כרישה
4 שורש פטרוזיליה
1 פלפל חריף.
4 שורש סלרי
5 גזרים
2 שימורי שזיפים בסירופ בצנצנות זכוכית
1 בקבוק יין אדום
תיבול של פלפל מלח גס פפריקה
1 רסק עגבניות
1/2 חבילות טימין
3 ראשי שום

אולי יעניין אתכם גם:

ימי גיבוש לעובדים המירוץ למיליון >>

ימי גיבוש >>

סדנאות גיבוש  >>

______________________________________
אופן ההכנה: הדלקת גחלים.
מקלפים את כל הירקות וחותכים לקוביות גדולות [3על3].
מניחים את הפויקה על הגחלים ושופכים את כוס השמן לתוכו.
כשהשמן חם מכניסים את קוביות הבשר וצורבים אותם היטב מכל הכיוונים.
מכניסים את הירקות והשזיפים[למעט תפוחי האדמה והבטטות ] ומערבבים כ 5 דק
מוסיפים תבלינים [מלח פלפל פפריקה טימין] ומערבבים
מוסיפים את רסק העגבניות ומערבבים, מוסיפים את היין עד לכיסוי
מצמצמים 5 דק , מוספים את תפוח האדמה והבטטה ומכסים במים .
סוגרים את הפויקה .

מתכון לפויקה – מתכונים נוספים לבישול בפויקה
אין לכם כח לבשל לבד ?
קייטרינג פויקה – נשמח לארגן ארוחת פויקה בשטח
לקבלת הצעת מחיר לחצו כאן!

סדנאות בישול פויקה – יום גיבוש לקבוצות וארגונים

 [/vc_column_text][vc_single_image image="1611" img_size="medium" alignment="center" css_animation="none"][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link="https://www.youtube.com/watch?v=8mNg5r9HsLk" align="center" title=" וככה זה נראה – סדנת בישול בטבע"][/vc_column][/vc_row]

מאמרים נוספים שאולי יעניינו אותך

עובדים בטיול חוויתי ביפו

חווית עובד

בעולם המודרני, שבו שוק העבודה הופך לתחרותי ומורכב יותר, האתגר הגדול של מנהלים ובעלי ארגונים הוא לשמור על עובדים מרוצים,

עומדים במעגל עם מקלות במהלך יום גיבוש לעובדים

מעורבות עובדים

מעורבות עובדים היא אחד הנושאים המרכזיים בכל ארגון שמבקש להצליח ולצמוח לאורך זמן. כאשר העובדים מרגישים מחוברים לארגון שבו הם

פרטי התקשרות

השארת פנייה מהירה

ניווט מהיר

הפקת אירועי חברה

מלאו את הפרטים למעבר לווטסאפ