[vc_row][vc_column][vc_column_text]
פויקה בקר ביין וירקות
מצרכים:
4 ק"ג בשר בקר- מס' 5 בקוביות גסות
שמן קנולה
3 פלפל אדום
3 בצלים גדולים
1 שק תפו"א מיני
5 בטטות
3 כרישה
4 שורש פטרוזיליה
1 פלפל חריף.
4 שורש סלרי
5 גזרים
2 שימורי שזיפים בסירופ בצנצנות זכוכית
1 בקבוק יין אדום
תיבול של פלפל מלח גס פפריקה
1 רסק עגבניות
1/2 חבילות טימין
3 ראשי שום
אולי יעניין אתכם גם:
ימי גיבוש לעובדים המירוץ למיליון >>
ימי גיבוש >>
סדנאות גיבוש >>
______________________________________
אופן ההכנה: הדלקת גחלים.
מקלפים את כל הירקות וחותכים לקוביות גדולות [3על3].
מניחים את הפויקה על הגחלים ושופכים את כוס השמן לתוכו.
כשהשמן חם מכניסים את קוביות הבשר וצורבים אותם היטב מכל הכיוונים.
מכניסים את הירקות והשזיפים[למעט תפוחי האדמה והבטטות ] ומערבבים כ 5 דק
מוסיפים תבלינים [מלח פלפל פפריקה טימין] ומערבבים
מוסיפים את רסק העגבניות ומערבבים, מוסיפים את היין עד לכיסוי
מצמצמים 5 דק , מוספים את תפוח האדמה והבטטה ומכסים במים .
סוגרים את הפויקה .
מתכון לפויקה – מתכונים נוספים לבישול בפויקה
אין לכם כח לבשל לבד ?
קייטרינג פויקה – נשמח לארגן ארוחת פויקה בשטח
לקבלת הצעת מחיר לחצו כאן!
סדנאות בישול פויקה – יום גיבוש לקבוצות וארגונים
[/vc_column_text][vc_single_image image="1611" img_size="medium" alignment="center" css_animation="none"][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link="https://www.youtube.com/watch?v=8mNg5r9HsLk" align="center" title=" וככה זה נראה – סדנת בישול בטבע"][/vc_column][/vc_row]