[vc_row][vc_column][vc_column_text]
פויקה בקר ביין וירקות ופירות יבשים
מצרכים:
4 ק"ג בשר בקר- מס' 5 בקוביות גסות
שמן קנולה
2 פלפל אדום
3 בצלים גדולים
1 שק תפו"א מיני
3 כרישה
2 שורש פטרוזיליה
1 פלפל חריף.
שורש סלרי
5 גזרים
שימורי שזיפים בסירופ
פירות יבשים
1 בקבוק יין אדום
תיבול של פלפל מלח גס פפריקה
1 רסק עגבניות
1/2 חבילות טימין
מקלות קינמון
3 ראשי שום
אולי יעניין אתכם גם:
ימי גיבוש לעובדים המירוץ למיליון >>
ימי גיבוש >>
סדנאות גיבוש >>
______________________________________
מקלפים את כל הירקות וחותכים לקוביות גדולות 2X2
מניחים את הפויקה על הגחלים ושופכים את כוס השמן לתוכו.
כשהשמן חם מכניסים את קוביות הבשר וצורבים אותם היטב מכל הכיוונים.
מכניסים את הירקות לפי דרגת קשיותם, ומערבבים כ 5 דק
מוסיפים פירות יבשים ושזיפים בסירופ
מוסיפים תבלינים [מלח פלפל פפריקה טימין] ומערבבים
מוסיפים את רסק העגבניות ומערבבים, מוסיפים את היין עד לכיסוי
מצמצמים 5 דק , מוספים נוזלים ע"פ הצורך
סוגרים את הפויקה .
מתכון לפויקה – מתכונים נוספים לבישול בפויקה
אין לכם כח לבשל לבד ?
קייטרינג פויקה – נשמח לארגן ארוחת פויקה בשטח
לקבלת הצעת מחיר לחצו כאן!
סדנאות בישול פויקה – יום גיבוש לקבוצות וארגונים
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link="https://www.youtube.com/watch?v=8mNg5r9HsLk" align="center" title=" וככה זה נראה – סדנת בישול בטבע"][/vc_column][/vc_row]